Miriuţă nu-şi mai încape în piele, după ce a dus-o pe CFR Cluj pe locul 2 în Liga 1: „Eu joc cum o fac Bayern şi Borussia!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasile Miriuţă are parte de un sezon foarte bun cu CFR Cluj în Liga 1. Tehnicianul a dus echipa ardeleană pe locul secund în clasament, la egalitate de puncte cu liderul Steaua şi a explicat secretul evoluţiilor excelente ale formaţiei sale.

Vasile Miriuţă face parte din valul de antrenori tineri ai Ligii 1 şi s-a distins printr-un stil de joc ofensiv, care place ochiului spectatorului. Tehnicianul şcolit în Germania şi-a început cariera la Ceahlăul, după care a ajuns la CFR Cluj. În Gruia Miriuţă a avut un start ezitant, dar ulterior a creat o echipă de temut, care acum se luptă de la egal la egal cu Steaua. Tehnicianul a dezvăluit care este cheia succeselor formaţiei sale, precizând că are ca model fotbalul german. 

"Stilul german merge în România, uitaţi-vă şi la Botoşani, care îl are pe Leo Grozavu (Grozavu a jucat la Saarbrucken, între 2000 şi 2002). Sau Miriuţă care a jucat în Germania, iar CFR-ul e pe 2. Steaua nu mai are agresivitatea de pe vremea lui Reghecampf, eu joc direct pe poartă, cum o fac Bayern şi Dortmund", a spus Miriuţă la Digisport.

6 victorii consecutive a bifat CFR Cluj în cele 9 etape scurse din Liga 1

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite