Mircea Sandu: "Trebuie să marcăm la Atena neapărat!". Câte bilete s-au dat pe sub mână la meciul de la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Sandu, preşedinte FRF
Mircea Sandu, preşedinte FRF

Preşedintele FRF Mircea Sandu a susţinut o conferinţă de presă în care i-a cerut lui Piţurcă să joace ofensiv în primul meci. El a dezvăluit că au fost satisfăcute toate cererile de bilete, şi de la populaţie, şi de la "cunoştinţe".

Mircea Sandu a susţinut o conferinţă de presă. Cele mai interesante declaraţii ale "Naşului"

"Portugalia şi Croaţia ne erau mai greu accesibile, Grecia şi Ucraina erau mai bune, în sensul că bătusem ambele echipe în ultimele meciuri.  Cu greci aveam şi ascendentul istoriei. 

Numai că între timp, Grecia a ajuns campioana Europei şi s-a calificat la toate turneele, noi mai puţin. Nu trebuie să ne păcălim, va fi  o dublă extrem de grea. Trebuie să atacăm la Atena, în primul rând la Atena. Piţurcă să facă un sistem de joc astfel încât să dăm gol în deplasare. Dacă nu marcăm la Atena, la Bucureşti va fi greu.

Am ajuns la o reciprocitate cu grecii, noi primim 1700 de bilete şi le oferim tot atât. Biletele pentru Atena se vor pune mâine online. 

La meciul de la Bucureşti, galeriile din Capitală vor avea parte de 7.000 de bilete, la preţul de 15 lei biletul. Aşa se procedează şi în Vest. Una peste alta, 45-46.000 de bilete merg către populaţie. Nu se vor mai pune în vânzare bilete la case. Dacă cumva mai rămân bilete, le scoatem online. Vom avea luni desfăşurătorul şi vom anunţa".

Cel mai probabil, nu se vor mai pune în vânzare bilete nici online. Pentru că aproximativ 5.000 de bilete s-au dat "pe pile". 

"Am satisfăcut pe toată lumea, salariaţi, sponsori, familiile jucătorilor", a afirmat Mircea Sandu. "Fostele glorii primesc invitaţii, generaţia 90 la fel, marii sportivi ai României la fel. Ar fi păcat să nu-i invităm pe oamenii ăştia. Sigur că invităm de la Parlament, de la birourile parlamentare, de la comisiile parlamentare. Sunăm la preşedinte, la cabinetul primului ministru" 

Ce a mai spus Sandu

Nu mă implic în alegerile de la LPF, Gino a venit ieri să-şi depună dosarul.

Ne-am interesat de situaţia lui Fatai, dar dosarul, demersurile au fost făcute de cei de la Astra. După ce-şi ia cetăţenia, decide selecţionerul. 

Dacă vindem toate biletele, o să avem undeva în jur de 400.000 de euro profit. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite