Mircea Rednic, o variantă de antrenor pentru alb-roşii: „Când spui Dinamo, spui performanţă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Rednic (52 de ani), care a mai antrenat în două rânduri Dinamo, este una dintre variantele pentru a-i succede lui Flavius Stoican pe banca tehnică a alb-roşilor. Potrivit celui poreclit „Puriul“, au existat discuţii în acest sens.

„Ca să clarificăm, că atâtea declaraţii neadevărate au apărut. După ce Stoican a fost demis sau şi-a dat demisia, m-am văzut în ziua următorare cu domnul Anghelache. Văd că acum domnul Anghelache o tot întoarce, de parcă ar fi o ruşine să te vezi cu un antrenor după ce antrenorul tău a plecat. Am discutat cu el o jumătate de oră. 

A zis că ar vrea ca din iarnă să vin, eu am spus că aş vrea să vin de acum, pentru a avea posibilitatea să cunosc jucătorii. Am zis că aşa e mai bine pentru a vedea cine va rămâne şi cine să plece. Ne-am despărţit, a rămas ca a doua zi să mergem la domnul Negoiţă. Nu m-au mai sunat, nu ne-am mai văzut şi după amiază l-au pus pe Dănciulescu. Eu vreau ca suporterii să ştie că sunt disponibil. Eu am făcut o promisiune şi am vrut să mă ţin de promisiune. 

Eu am avut oferte şi din Arabia Saudită şi din Qatar. Am avut şi de la Lankaran, unde se plăteşte foarte bine, la nivel de Arabia Saudită, dar nu mă interesează în acest moment. În plus am şi unele probleme de sănătate. De aia sunt obligat să stau o perioadă în România. Am un genunchi care e varză, trebuie să mă operez, am ligamentele rupte. De asta am spus că aş vrea să antrenez în Roânia şi mi-aş dori să vin la Dinamo. Acum nu mai depinde de mine, ei preferă altceva poate, au un alt proiect o altă filozofie, se fac pariuri ca la cursele de cai, ăsta e pariul meu, celălalt e pariul tău. 

Sunt nişte lucruri care nu sunt normale totuşi, Dinamo e Dinamo. S-a ajuns în situaţia asta şi suporterii nu vor accepta. Când spui Dinamo, spui performanţă. Nu ştiu dacă există posibilitatea să vin din vară la Dinamo, eu acum am fost disponibil, nu s-a putut, ei sunt pe drumul lor, eu pe drumul meu. În primul rând eu vreau să nu-i reproşeze cineva că nu vine Rednic pentru că e scump. Dinamo e altceva pentru mine“, a declarat Mircea Rednic pentru sport.ro.

Dinamo pregăteşte numirea noului antrenor: cine e alesul şi ce a spus despre posibila sa sosire în „Ştefan cel Mare“

Runda egalurilor fără goluri în Liga 1. Dinamo-Petrolul 0-0, într-un meci cu doi portari excepţionali

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite