Miodrag Belodedici, Ilie Balaci şi Rodion Cămătaru văd în Steaua finalistă sigură în Cupa României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei dintre personajele care au marcat istoria fotbalului românesc sunt de părere că Steaua Bucureşti, campioana din Liga I, este finalistă sigură în Cupa României.

Miodrag Belodedici a declarat că „o finalistă avem, să vedem acum ce va fi între Petrolul şi Astra. Steaua e deja în finală, nu cred că Dinamo mai poate înotarce rezultatul, deşi minuni se mai întâmplă“, în timp ce Rodion Cămătaru este de părere că „Steaua e deja în finală, e greu ca Dinamo să întoarcă rezultatul şi cred că finala va fi Steaua - Astra“. 

Ilie Balaci speră ca cealaltă finalistă să fie echipa „lupilor galbeni“: „Eu aş vrea o finală Steaua - Petrolul, e o rivalitate incredibilă între cele două echipe, în plus stadionul merită să fie plin. Pentru binele Cupei României finala ar trebui să fie Steaua - Petrolul, ar fi greu să vină foarte mulţi suporteri de la Giurgiu“.

Ştiri pe aceeaşi temă:

VIDEO Steaua-Dinamo 5-2. Roş-albaştrii au umilit Dinamo, care a arătat ca o echipă de pluton. Trupa lui Reghe, tot mai aproape de event

Steaua-Dinamo 5-2 / Reghecampf, arogant cu dinamoviştii: "S-a văzut diferenţa dintre cele două echipe!"

Steaua-Dinamo 5-2 / Flavius Stoican încă visează la calificarea în finală: "Nu e imposibil să întoarcem rezultatul!"

Cornel Dinu, despre şansele lui Dinamo de a întoarce soarta calificării: „Cred că nici Ceauşescu nu se mai poate întoarce. Bălgrădean n-a mâncat tot porcul“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite