Miliardarul care a intrat după gratii: cum va fi afectată lumea fotbalului românesc de arestarea lui Ioan Niculae

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioan Niculae, cel mai bogat român, a fost condamnat, joi, la doi ani şi jumătate de închisoare în dosarul „Mită la PSD“. Anunţul a făcut valuri şi în Liga I, iar un om care ştie culisele campionatului a venit cu o previziune sumbră.

Ioan Niculae e ultimul om de fotbal condamnat la închisoare cu executare, după Gigi Becali, Cristi Borcea, Gigi Neţoiu, George Copos, Mihai Stoica, Jean Pădureanu, Gică Popescu, Dan Capră, Ioan Becali şi Victor Becali.

Cu aceşti oameni după gratii, mai multe formaţii din Liga I au fost afectate grav. Dinamo e în insolvenţă, Rapid la fel, Gloria Bistriţa tocmai a fost dezafiliată de FRF, iar Petrolul e într-o cădere liberă.

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, prevede un viitor sumbru şi pentru Astra Giurgiu, care e finanţată de Ioan Niculae. „Astra o să ajungă exact ca Unirea Urziceni. Părerea mea că o să dispară. Fotbalul e decapitat de mult. Urmează şi alţii, imediat. Nu ştiu cui nu-i place fotbalul, dar...Ne trebuie cel puţin 15-20 de ani ca să ne revenim din lovitura asta puternică, mai ales că la conducerea fotbalului românesc au ajuns nişte oameni care nu ştiu cu ce se mănâncă meseria asta. E totul vraişte! Dacă l-au închis şi pe cel mai pricopsit al patriei, vor rămâne mulţi şomeri, şi nu mă refer aici numai la fotbal. Ioan Niculae avea 11.000 de angajaţi“, a spus Dragomir la Dolce Sport.
 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite