Mihai Neşu, puternic ca o stâncă: ce impresie le-a lăsat celor cu care s-a văzut în Olanda. Mesaj emoţionant

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul fotbalist suferă de o paralizie parţială din mai 2011, de când la un antrenament al celor de la FC Utrecht, olandezul Alje Schut a căzut peste.

Mihai Neşu a fost recunoscut pentru determinarea sa ca fotbalist, iar această calitate l-a salvat, după ce a fost nevoit să-şi încheie cariera sportivă.

Chiar dacă e ţintuit în scaunul cu rotile, Neşu îşi trăieşte viaţa din plin. Şi-a înfiinţat propria fundaţie prin care îi ajută pe cei cu probleme medicale similare. Iar atunci când timpul îi permite, „Bichonul“ îşi vizitează şi prietenii în străinătate.

Tocmai de aceea, de curând s-a deplasat la Amsterdam, acolo unde s-a văzut cu George Ogăraru. Acesta a fost impresionat de atitudinea prietenului său.

„Mare bucurie ne-a adus în Olanda vizita fratelui meu drag! Suntem, pur şi simplu, fericiţi să-l vedem pe Mihai atât de vesel, pozitiv , puternic şi bun, organizat, implicat şi totodată liniştit sufleteşte! O, ce exemplu de om!“, a scris Ogăraru pe Facebook.

În cadrul călătoriei în Olanda, Neşu s-a dus şi la ultimul său club, FC Utrecht, având un mesaj pentru suporterii acestei grupări unde a evoluat între 2008 şi 2011.

„Salut toţi suporterii lui FC Utrecht! Vă mulţumesc pentru susţinere. Vă doresc tot ce e mai bun şi să fiţi mereu aproape de echipă în toate momentele bune şi în cele mai putin bune“, a transmis Neşu. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite