Mihai Neşu aniversează 32 de ani, dintre care trei şi jumătate i-a petrecut în scaunul cu rotile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Neşu, analist video pentru Universitatea Cluj FOTO Dan Tautan/Mediafax
Mihai Neşu, analist video pentru Universitatea Cluj FOTO Dan Tautan/Mediafax

După accidentarea suferită în 2011, care l-a redus iniţial la paralizie de la umeri în jos, Mihai Neşu aniversează, joi, 32 de ani. Ultimii i-a petrecut acomodându-se cu ideea şi stilul de viaţă greu de închipuit pentru un om funcţional din toate punctele de vedere.

Ultimul an a fost plin pentru Mihai Neşu. Atât mama, cât şi tatăl lui au murit la scurt timp unul faţă de altul, cea dintâi din pricina cancerului, iar în al doilea caz au existat speculaţii infirmate de tentativă de suicid. Apoi, după şase luni de proces, instanţa a pronunţat divorţul de fosta lui soţie, Maria. Potrivit informaţiilor „Adevărul“, aceasta a încercat amânarea termenelor, însă Neşu, cel care a şi intentat divorţul, a mizat pe argumentele medicale şi decizia a fost dictată. 

La finele lui 2014, Mihai Neşu i s-a alăturat lui George Ogăraru la Universitatea Cluj, din postura de analist video, cel din urmă fiind tehnicianul „şecpilor roşii“. A existat interes şi din partea Stelei pentru un post similar, însă oferta nu s-a concretizat.

Transferat în 2009 de la Steaua la echipa olandeză Utrecht, Mihai Neşu se afla deja la al treilea sezon în momentul în care a avut loc accidentul. În mai 2011 s-a ciocnit cu coechipierul său de atunci, Alje Schut şi i-a fost afectată o vertebră, viaţa sa schimbându-se radical. De altfel, în cursul acelui an dădea o declaraţie tulburătoare: „Oamenii au vise cu ei zburând. Subconştientul meu s-a adaptat. Noaptea, visez că merg“.  În ciuda trecerii timpului, Mihai Neşu a rămas un nume amintit constant în rândul publicului stelist. 

Mesajul lui Mihai Neşu în prima zi din 2015. Retrospectivă, mulţumiri, aşteptări

Ipoteza sinuciderii tatălui lui Mihai Neşu, infirmată de apropiaţi

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite