Mihai Leu, angrenat în două evenimente importante în ţară: Campionatul European de snooker şi lansarea unui sediu Auto Schunn în Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Leu a fost invitat speciat atât la Campionatul European de snooker din Bucureşti, cât şi la deschiderea unei locaţii Auto Schunn din Suceava.

La competiţie au participat 250 de invitaţi din peste 30 de ţări europene, iar printre invitaţii speciali s-a numărat şi fostul boxer Mihai Leu.
„Joc cu plăcere, de câte ori am ocazia, snooker sau biliard. Am fost onorat să particip la acest eveniment european deosebit, găzduit de România“, a declarat fostul sportiv, completat de unul dintre organizatorii evenimentului, Traian Bădulescu: 

„Mihai Leu este o personalitate a sportului românesc iar noi ne-am bucurat să îl avem alături mai ales că mulţi dintre participanţi auziseră de performanţele sale în box şi automobilism“.
România a mai găzduit două campionate europene de snooker, în anul 2006, la Constanţa, precum şi în anul 2010, la Bucureşti.

Mihai Leu a mai fost prezent, alături de fetele de la Amadeus, şi la Suceava, unde a fost deschisă o locaţie Auto Schunn, dealer unic autorizat şi centru de service Mercedes Benz. După şapte ani de activitate în Bucovina, compania germano-română şi-a mutat sediul, iar deschiderea showroomului a avut loc în prezenţa lui Boris Billich, directorului general al Mercedes Benz România, şi a altor oficialităţi, precum primarul oraşului Suceava, Ion Lungu, Elena Kovacs, managerul general Auto Schunn sau Sebastian Schunn, directorul filialei din Suceava a Auto Schunn. 

Multiplul campion mondial Mihai Leu s-a deplasat special pentru acest eveniment la Suceava, deşi a doua zi urma să zboare de dimineaţă din Bucureşti spre Londra, unde pe celebra arenă Copper Box avea să arbitreze meciul de box pentru centura WBO, la categoria super mijlocie, dintre Frank Buglioni şi Sergey Khomitsky. A doua mare surpriză oferită sucevenilor de Jurgen Schunn a fost recitalul trupei Amadeus.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Mihai Leu a primit diplomă de excelenţă în sport

Mihai Leu şi Dani Oţil, principala atracţie la Raliul Aradului

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite