„Mi-a fost ruşine să mă uit la televizor!“  Declaraţie dură a unui fost mare internaţional după eşecul cu Polonia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
1994

Naţionala României a pierdut lamentabil în faţa Poloniei, scor 0-3, după un meci în care tricolorii au arătat cât de jos sunt.

Prestaţia echipei l-a înfuriat pe Gică Popescu, fostul mare internaţional al României, care în 2014 a ratat şansa de a ieşi preşedinte al FRF deoarece a fost condamnat la închisoare cu executare în Dosarul Transferurilor. 

Popescu crede că meciul cu Polonia a fost abordat greşit: "Eu văd fotbalul într-un anumit mod. Mie mi-a plăcut fotbalul ofensiv. Dacă vrei să câştigi un meci şi nu ai valoarea adversarului, trebuie să îl domini la ceva. La orice. Noi nu am avut calitatea pe care o au polonezii. Trebuia să-i luăm de sus. Trebuia să nu ajungă mingea la ei, să nu-i lăsăm. Mă duc peste ei în vestiar şi nu îi las să iasă de acolo. Dacă îi laşi unu la unu se întâmplă ce s-a întâmplat. Nu aveam ce face, nu trebuia să-i lăsăm să ajungă la ăştia de sus. Au jucători foarte  valoroşi . Au pus în dificultate jucători uriaşi. E normal să-i pună şi pe ai noştri. Ai noştri joacă unde joacă, alţii nu prea joacă. Te lupţi cu Lewandowski când ai valoare", a declarat Gică Popescu la Digi Sport, care a concluzionat: "Mi-a fost ruşine să mă uit la televizor"

115 meciuri pentru naţionala României a jucat Gică Popescu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite