Messi, făcut de râs în public: „A face sex cu el e ca şi cum ai dormi cu un mort!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lionel Messi este recunoscut ca fiind cel mai bun fotbalist al planetei, dar pe alte planuri calităţile sale se pare că sunt extrem de contestate.

Xoana Gonzales, un fotomodel argentinian, a povestit aventura pe care a avut-o cu Messi, chiar la Buenos Aires. S-a întâmplat cu mulţi ani în urmă, chiar în perioada în care Messi devenea faimos. Xoana n-are însă deloc cuvinte de laudă despre calităţile din pat ale lui Messi şi a povestit aventura cu Messi. 

"Gărzile lui de corp au venit şi mi-au spus că cineva vrea să mă cunoscă. Am îngheţat când am văzut că era chiar idolul Messi. Am spus despre el că e pămpălău pentru că a trimis gârzile la mine, dar apoi am văzut că e foarte timid. Am vorbit despre muzică. Sincer, nu nu-mi amintesc dacă mi-a spus sau nu dacă are o prietenă. Am mers în apartamentul lui din Puerto Madero. Când îl vezi cum joacă pe teren ai aşteptări mari. Am vrut să.mi arate mai mult, dar la un moment dat mi s-a părut că sexul cu el e ca şi cum ai dormi cu un mort!", a spus Xoana Gonzales, conform sportbible.com.

La 68 de ani ani, Cornel Dinu şochează: "Vreau să plec cât mai repede de pe această lume!"

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite