Mesaj dur din lumea sportului pentru Viorica Dăncilă:  Să ia lecţii de limba şi literatura română sau, mai bine, să se ducă să facă altceva!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viorica Dăncilă a făcut o nouă gafă dintr-un şir care pare interminabil, reuşind să îşi atragă critici inclusiv din lumea sportului.

Norris Măgeanu, preşedintele Federaţiei Române de Automobilism, n-a mai rezistat şi a postat un mesaj dur pe facebook, cu trimitere directă la premierul României: 

“Deconcesionarea traficului”

image

🤕

image

🤒

image

🤯

image

🤭

image

🙃

...

Dacă nu aş crede în continuare şi din tot sufletul că Dumnezeu are planuri mari cu spaţiul şi cu poporul ăsta cred că aş fi tare trist. 
Aşa însă, eu îi atenţionez pe prietenii actori, textieri şi producători de emisiuni umoristice şi divertisment că sunt în mare pericol. Păi căruia dintre ei i-ar fi dat prin minte aşa, instant, în discuţie liberă, să folosească un asemenea cuvânt? 
O să vedeţi cum se vor bate televiziunile să transmită şedinţele de guvern...

În rest, ce să mai zic, când s-o mai vota ceva, ieşiţi la vot! Nu contează ce sau pe cine votaţi, faceţi tot ce puteţi şi mergeţi la vot! Votaţi, votaţi şi iar votaţi! Şi poate, cine ştie, se mai deconcesionează lucrurile...

Ah, încă ceva. M-am abţinut cât am putut, ca preşedinte al unei federaţii sportive naţionale, de la a comenta derapajele necontrolate ca cel de mai sus. Dar, decât să fiu eu ruşinat şi nevoit să mă abţin, nu ar fi mai bine ca doamna în cauză să ia lecţii de limba şi literatura română sau, mai bine, să se ducă să facă altceva? Că până la urmă, nu e ca şi cum ar putea compensa carenţele evidente de exprimare cu ceva realizări economico-financiare, ba din contră!"

 Norris Măgeanu este logodnicul Anei Bogdan, locul 80 WTA

mageanu
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite