Meci fantastic în sferturile Cupei României: La Craiova se va juca un duel sufocant. FCSB, noroc mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dintre cele opt grupări care au rămas în competiţie, şapte provin din Liga I, doar o echipă din „B“ reuşind să ajungă până în sferturi.

Federaţia Română de Fotbal (FRF), for care organizează Cupa României, a efectuat tragerea la sorţi în urma căreia au fost stabilite partidele din sferturi.

CS U Craiova – Dinamo

AFC Hermannstadt – FCSB

Gaz Metan – Astra

FC Botoşani - CSM Poli Iaşi

Jocurile din această fază se vor disputa în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă. Partidele se vor desfăşura pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab cotată în campionatul precedent.

Sferturile Cupei României sunt programate pentru perioada 27 februarie – 1 martie, televiziunile urmând să stabilească, ulterior, zilele exacte în care se vor juca cele patru întâlniri.

AFC Hermannstadt, locul 2 în „B“, e singura formaţie din ligile inferioare care a ajuns atât de departe în competiţia KO în actuala stagiune. Trupa pregătită de Alexandru Pelici va găzdui, la Sibiu, meciul cu FCSB.

Derby-ul CS U Craiova – Dinamo se va juca pe „Ion Oblemenco“ cu 30.000 de oameni în tribune. În meciul din campionat din acest sezon, disputat tot la Craiova, rezultatul a fost egal, 2-2. Cele două formaţii se vor duela şi în prima etapă din 2018, la 3 februarie, însă în „Ştefan cel Mare“.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite