Maxim, Belodedici şi Vlădoiu au dus cadouri pentru copiii bolnavi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa naţională a României şi Federaţia Română de Fotbal au venit în sprijinul copiilor bolnavi internaţi la Institutul Clinic Fundeni, secţia Oncologie Pediatrică.

Jucătorul primei reprezentative, Alexandru Maxim, şi reprezentanţii FRF, foştii internaţionali Miodrag Belodedici şi Jean Vlădoiu, i-au vizitat pe copiii de la Fundeni şi le-au dus cadouri în cadrul campaniei #SelfieForLife, demarată de Asociaţia Fight For Life Charity.

Mecanismul campaniei căreia i s-au alăturat şi jucătorii clubului Steaua, luptătorii de Superkombat, Andrei Stoica şi Benjamin Adegbuyi, precum şi vedete ca Andreea Marin, Cătălin Măruţă, Alexandra Ungureanu, este simplu: îţi faci un selfie care să aducă zâmbetul pe buze unui copil bolnav, distribui poza pe reţelele de socializare, faci o donaţie şi provoci cel puţin alţi trei prieteni.

Echipa naţională a României s-a alăturat campaniei în cadrul turneului pe care reprezentativa divizionară l-a susţinut în Antalya, cu o poză de grup realizată în vestiarul ”tricolorilor”.

Înainte de a intra în cantonament pentru meciul cu Feroe, Alexandru Maxim le-a făcut o bucurie copiilor de la Institutul Clinic Fundeni. Le-a adus cadouri, le-a semnat mingile de fotbal, s-a jucat cu ei şi, pentru o oră, le-a readus zâmbetul pe chip. ”În astfel de momente realizezi ce lucruri sunt cu adevărat importante în viaţă. M-am alăturat acestei campanii încă de la început şi susţine acest proiect din tot sufletul”, a declarat Alexandru Maxim.

Miodrag Belodedici a fost şi el impresionat de micuţii pe care i-a întâlnit la Fundeni: ”Noi astăzi am realizat doar un pic din ceea ce ar trebui făcut pentru aceşti copii. Ne dorim ca tot mai mulţi oameni să se implice în campanie, să facă o donaţie pentru a salva copiii bolnavi de cancer”. 

”Mulţi dintre aceşti copii suferă de o boală cruntă, care nu poate fi tratată fără resurse financiare importante. Sper că le-am făcut o mică bucurie”, a spus şi Jean Vlădoiu. 

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite