Mărturisirile unui antrenor concediat după 63 de zile: Mihai Teja a dezvăluit că a început returul într-o situaţie ridicolă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Teja
Mihai Teja

Tehnicianul de 36 de ani a rezistat doar cinci meciuri la Dinamo, însă soarta sa fusese decisă înainte ca roş-albii să bifeze vreo partidă oficială sub comanda sa.

Dinamo l-a luat pe Mihai Teja de la naţionala U-21 şi l-a dat afară după 63 de zile de la instalare. Iar asta în ciuda faptului că, de la venirea finanţatorului Ionuţ Negoiţă, în „Ştefan cel Mare“ se vorbeşte întruna despre proiecte de lungă durată.

În realitate însă, nu există aşa ceva, iar ridicolul situaţiei a fost remarcat, inclusiv de Flavius Stoican, cel care l-a înlocuit pe Teja pe banca roş-albilor. 

Fostul tehnician al „câinilor“ a fost prezent, luni, în studioul Digi Sport şi a povestit ce s-a întâmplat în scurtul său mandat în „Groapă“.

Ce a spus?

„Cred că răbdarea s-a pierdut după perioada de pregătire. Nici nu începusem bine campionatul şi jucam cu sabia deasupra capului. Din cauza rezultatelor din pregătire. Probabil n-a mai fost încredere“, şi-a început Teja discursul. În pauza de iarnă, Dinamo a avut inclusiv o înfrângere ruşinoasă, 1-7 cu Danemarca U-21!

Teja a negat zvonurile potrivit cărora ar fi fost în relaţii proaste cu foştii săi elevi. „Nu e adevărat că am avut probleme cu vestiarul. Am vorbit şi am fost corect faţă de jucători, nu am avut acte de indisciplină. Le-am spus: cine nu joacă, poate să stea în tribună, cine nu joacă la capacitate maximă şi nu e în formă, rămâne pe dinafară. Relaţia cu jucătorii a fost foarte bună. S-au pregătit bine, nu am ce să le reproşez. Orice jucător care nu joacă e supărat. Dinamo are un lot bun şi cantitativ şi calitativ, destul de mare şi de bun. Pe mulţi i-am ajutat şi am contribuit la creşterea salariilor lor. Nu ştiu dacă au fost cu mine, e treaba lor. Am dat tot ce aveam mai bun şi am vrut ca Dinamo să joace un fotbal bun. Cred că până în vară lucrurile se puteau regla“, a continuat Teja.

Acesta nu e supărat că omul care l-a adus la echipă, managerul general al bucureştenilor, n-a demisionat din funcţie după concedierea antrenorului.

„Nu voiam ca Daniel Stanciu să fie solidar cu mine. Nu mă aşteptam să plece, pentru că un preşedinte nu poate să plece, dar mă aşteptam să mă susţină mai mult. Am crezut că înţelege mai mult fenomenul şi că o echipă are nevoie de mai mult timp pentru a începe să joace şi să se omogenizeze“, a afirmat Teja.

El a şi dezvăluit cum au decurs discuţiile după care a fost eliberat din funcţie: „Conducerea mi-a spus că decizia a fost luată spre binele lui Dinamo. Discuţiile au fost cu Daniel Stanciu şi cu domnul Negoiţă. Mi-au spus că nu sunt rezultate, că echipa nu joacă şi că nu ne-am calificat în finala Cupei Ligii“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite