Málaga - Borussia / Jürgen Klopp: „Am avut ocazii mai mari, dar am obţinut un rezultat acceptabil“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Málaga - Borussia / Borussia Dortmund a obţinut o remiză albă în deplasarea de la Málaga, în meciul din prima manşă a sferturilor de finală Champions League.

Tehnicianul Borussiei, Jürgen Klopp, a comentat prestaţia echipei sale pentru site-ul oficial UEFA: „Nu am profitat de ocaziile pe care le-am avut şi din aceasta cauză nu am câştigat. La finalul partidei am fost mai puţin determinaţi, iar Malaga a profitat şi asta s-a văzut în jocul lor. Am făcut un meci bun în faţa unui adversar care pune probleme. 

Ne-am creat ocazii mai mari, dar 0-0 este un rezultat acceptabil. În pauză am vorbit cu fotbaliştii şi le-am zis că joacă foarte bine, dar trebuie să lucreze la finalizare. Putem fi mai buni de atât. Malaga nu ne-a surprins şi consider că noi am condus jocul. 

Chiar dacă am fi marcat un gol, nu cred că se schimba nimic. În retur ştim ce avem de făcut şi vrem să câştigăm. Important e că am evitat accidentările şi suspendările şi suntem nerăbdători pentru retur“. Málaga a încheiat la egalitate (0-0) partida disputată pe teren propriu cu Borussia Dortmund, într-un meci contând în prima manşă a sferturilor de finală Champions League.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite