„Măcel“ la Roma: Astra, prestaţie falimentară pe „Olimpico“, cu dedicaţie pentru patronul-ţepar, Ioan Niculae

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Francesco Totti
Francesco Totti

Campioana României a fost călcată în picioare în Italia, scor 0-4. La 40 de ani, căpitanul romanilor, Francesco Totti, a contribuit la trei goluri ale echipei sale, iar giurgiuvenii ar trebui să zică mersi că au scăpat „doar“ cu patru goluri luate.

Numărătoarea inversă a început la Astra, iar echipe merge spre desfiinţare. Salariile sunt neplătite de mai multe luni, jucătorii sunt vânduţi unul câte unul, Şumudică se judecă, în aceste zile, cu clubul, iar patronul Ioan Niculae a abandonat echipa.

Aşa a abordat Astra marele meci cu AS Roma. Rezultatul? La o echipă în care conducătorul nu mai e interesat de fotbal, nici jucătorii nu se vor mai lupta pe teren. Iar asta pentru simplul fapt că n-au pentru ce lupta. Pe „Olimpico“, campioana României s-a predat, pur şi simplu. Primele două goluri au venit din cauza unui marcaj inexistent.

Pauza nu numai că n-a „resuscitat“ Astra, dar mai rău a îngropat-o! Fabricio a înscris în propria poartă, iar Salah l-a învins şi el pe Lung jr, după o pasă genială dată de Totti. Italienii au ratat mai multe ocazii şi, la 4-0, li s-a refuzat şi un penalty clar.

Astra? Inexistentă! Alibec, proaspăt vândut la Steaua? Penibil. De fapt, în ton cu restul echipei. Astfel, rezultatul final a fost unul firesc şi Astra, deşi mai are patru meciuri de disputat în Liga Europa, a depus deja armele în această competiţie.

Grupa E

Joi

Austria Viena - Viktoria Plzen 0-0

AS Roma - Astra Giurgiu 4-0
Strootman 15, Fazio 45+2, Fabricio 47-autogol, Salah 54

Clasament

1. AS Roma 4p
2. Austria Viena 4p
3. Viktoria Plzen 2p
4. Astra Giurgiu 0p

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite