Maccabi Tel Aviv - CFR: Clujenii nu pierd  în Israel, scor 2-2, şi se califică în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa lui Dan Petrescu a început meciul retur de la Tel Aviv de la adăpostul victoriei fragile din prima manşă, 1-0

Prima mare ocazie a partidei a aparţinutul clujenilor, minutul 12, dar Rondon a ratat singur cu portarul. Trei minute mai târziu, gazdele au anulat handicapul din meciul tur şi au deschis scorul prin Blackman, după o eroare în defensiva noastră şi la o fază suspectă de ofsaid (minutul 15).

Doar după câteva minute, Bordeianu a reuşit să scoată un penalty pentru echipa lui Dan Petrescu. Lovitura de pedeapsă a fost transformată de Culio, iar scorul s-a făcut 1-1, în minutul 18.

A urmat o perioadă de joc echilibrat, gazdele fiind cele care au avut ocaziile mai importante, dar cu 3 minute înainte de finalul reprizei clujeniii au dat lovitura. Portarul a respins în faţă un şut puternic al lui Culio, iar Rondon a înscris din apropriere cu o lovitură de cap (minutul 42).

Maccabi a atacat cu toate forţele în partea secundă. Cohen a înscris foarte repede, minutul 48, iar 2 minute mai târziu echipa israeliană a ratat o altă ocazie imensă. CFR Cluj este însă construită eminamente ca o echipă defensivă, nu s-a pierdut cu firea şi a reuşit să închidă culoarele către poarta lui Arlaukis. Gazdele au avut în continuare iniţiativa, şi-au mai creat nişte jumătăţi de ocazie, dar nu au mai reuşit să înscrie. 

Finalul meciului a fost fără emoţii pentru CFR, singurul lucru remarcabil fiind revenirea mult aşteptată pe teren a golgheterului George Ţucudean (minutul 82) 

Maccabi: Gianniotis - Kandil (Geraldes '59), Piven, Jair Amador, Davidzada - Peretz, Glazer - Rikan (Cohen '46) - Blackman (Atar '72), Shechter, Micha. Antrenor Vladimir Ivici;

CFR Cluj: Arlauskis - Susici, Vinicius, Burcă, Camora - Bordeianu, Culio, Djokovici - Deac (Păun '52), Omrani (Mureşan '86), Rondon (Ţucudean '82). Antrenor Dan Petrescu.

Cartonaşe galbene: Atar '74 / Deac '14, Burcă '90;

În turul 3 preliminar, CFR Cluj va juca împotriva campioanei Scoţiei, Celtic Glasgow, care a trecut cu 5-0, acasă, şi 2-0, în deplasare, de echipa din Estonia Nomme Kalju.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite