"M-a făcut homosexual!". Acuze grave aduse antrenorului lui Vlad Chiricheş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Chiricheş
Vlad Chiricheş

Vlad Chiricheş s-a transferat în vară de la Tottenham la Napoli şi speră să câştige campionatul cu noua sa echipă, la care din păcate nu e mereu titular.

Chiricheş a jucat din primul minut pentru Napoli, în meciul de Cupă, cu Inter, pierdut de napoletani cu 2-0, în timpul căruia a avut loc un conflict monstruos. Antrenorul echipei Internazionale Milano, Roberto Mancini, a afirmat că tehnicianul formaţiei Napoli, Maurizio Sarri, l-a numit homosexual, apreciind că astfel de oameni nu ar trebui să rămână în lumea fotbalului.

Imediat după golul doi marcat de Inter Milano în meciul cu Napoli din Cupa Italiei, televiziunea italiană a arătat o dispută între cei doi. Intervievat după meci, Mancinci a afirmat că Sarri este "rasist".

"Maurizio Sarri este rasist şi oamenii ca el nu ar trebui să rămână în fotbal. A folosit cuvinte rasiste. A început să mă înjure şi m-a făcut homosexual. Nu pot accepta aşa ceva de la cineva ca el, care are 60 de ani, ar trebui să-i fie ruşine. Putem avea dispute, dar nu aşa. M-am dus la vestiare şi el şi-a cerut scuze. Dar i-am spus că ar trebui să-i fie ruşine. În Anglia nu ar mai fi avut dreptul să pună piciorul pe teren", a afirmat Mancini.

Sarri a spus că incidentul a fost unul "normal" pe un teren de fotbal."Am auzit şi am văzut lucruri mai rele. Sper că Mancini îşi va schimba părerea. În cuvintele mele nu a existat nicio formă de discriminare, nu am nimic cu homosexualii. Adrenalina din teren te poate duce la glume proaste, dar disputele trebuie să se termine după 90 de minute. I-am cerut scuze lui Mancini, pentru mine totul este OK", a declarat Sarri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite