"Lupii galbeni" pregătesc Supercupa în Slovenia. Contra îl testează pe Lungu, fost jucător la Sportul Studenţesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petrolul se află în cantonament în Slovenia, la Maribor, acolo unde elevii lui Cosmin Contra vor sta până pe 5 iulie, când se vor întoarce în România.

Lupii” au avut programate ieri două şedinţe de pregătire, prima dimineaţa, de la ora 10.15, cea de-a doua seara, de la 18.30. S-a intrat, astfel, în ritmul normal pentru cantonament, petroliştii îmbinând partea fizică, de care se ocupă preparatorii Ignacio Martinez şi Alberto Peribanez, cu cea tehnico-tactică. Căldura a fost, însă, inamicul numărul unu al ploieştenilor, la Maribor, oraşul-staţiune al Sloveniei aflat la poalele muntelui Pohorje, termometrul urcând binişor peste 30 de grade.

Pe parcursul zilei de ieri, lotul „lupilor” s-a mărit cu încă doi jucători. Primul a ajuns, la Habakuk Hotel, Sony Mustivar, acesta fiind preluat, după prânz, de la aeroportul din Zagreb. Francezul, învoit câteva zile, a intrat, astfel, în programul colegilor săi începând cu cel de-al doilea antrenament al zilei.

Noutatea absolută este, însă, aceea a sosirii mijlocaşului Andrei Lungu (24 ani). Fostul jucător al Sportului Studenţesc a ajuns în cantonamentul „lupilor”, el urmând să fie văzut la lucru de către stafful tehnic al „galben-albaştrilor” în perioada următoare.

Sursa: www.fcpetrolul.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite