Lucian Bute, trădat şi de propriul antrenor: „Eu am mândria mea. Credibilitatea lui este la pământ“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucian Bute a ratat şansa de a reveni în topul boxului mondial, fiind învins la puncte de Jean Pascal, în gala desfăşurată sâmbătă la Montreal.

La finalul acesteia, un val puternic de critici s-a abătut asupra pugilistului român, iar antrenorul său, Stephane Larouche, nu s-a sfiit nici el să-l pună la zis pe Bute: "Nu ne-am putut aplica strategia de meci. Lucian a fost prezent, corpul lui a fost acolo, dar nimic altceva în plus... Eu am mândria mea, nu am putut să-mi fac meseria sâmbătă. Lucian trebuie să găsească răspunsuri la ce s-a întâmplat, altfel nu-l voi mai însoţi la ring. Credibilitatea sa este la pământ", a spus tehnicianul canadian la o emisiune de radio din Quebec. 

Lucian Bute a recunoscut şi el că n-a fost deloc în apele lui: ""Am fost bine antrenat, am stat bine din punct de vedere psihic. Odată intrat în ring nu ştiu ce s-a întâmplat. Am fost paralizat!". 

Legătura dintre Bute şi Larouche, cel care l-a antrenat şi pe Doroftei, s-ar putea rupe după ani buni de colaborare. Persoane din anturajul boxerului, printre care şi fostul preşedinte al FR de Box, Rudel Obreja, i-ar spus în dese rânduri lui Bute că ar trebui să schimbe antrenorul, dacă vrea să mai revină în elita boxului mondial.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite