„Luaţi o gură de aer!“ Ce a vrut să transmită Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, cu acest mesaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Darren Cahill
Darren Cahill

Darren Cahill se află în vacanţă în SUA şi va reveni lângă Simona Halep în sezonul de zgură, care începe la sfârşitul lunii aprilie.

Cahill urmăreşte atent ceea ce se petrece în tenis şi a comentat informaţiile apărute în presa americană, care vizează schimbări importante preconizate a avea loc la turneul de la US Open.

"Tocmai am fost anunţat că unele detalii în privinţa utilizării cronometrului la US Open 2018 care au apărut în articolul din New York Times sunt incorecte. Abia aştept ca USTA să le clarifice în curând. Aşa cum spunea Roger Rasheed, luaţi o gură de aer, oameni buni, inclusiv eu", a scris Darren Cahill, pe contul personal de Twitter.

Cu două ore înainte, antrenorul Simonei Halep postase un mesaj în care îşi exprima nelămuririle cu privire la condiţiile în care se pot aplica sancţiunile pe care le numeşte "ridicole".

"E extraordinar că se implementează un cronometru pentru lovituri, dar aceste penalizări sunt ridicole. Prima dată un avertisment, apoi pierderea unui punct, apoi pierderea game-ului. Ar trebui să fie mereu pierderea primului serviciu. De asemenea, ce se întâmplă dacă un jucător aruncă mingea greşit? Cronometrul se resetează sau timpul curge şi continuă să atragă după sine penalizări?", a fost primul mesaj postat de Cahill ca reacţie la articolul din New York Times.

Vezi AICi ce schimbări plănuieşte Federaţia Americană pentru US Open

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite