Lovitură pe piaţa media. Televiziunea Naţională face o mutare gigantică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
tvr

Televiziunea Naţională intră într-.un amplu proces de transformare din punct de vedere al grilei de programe, cu multe elemente proaspete în noua organigramă.

Între altele, TVR intenţionează ca TVR HD să devină canal de sport, iar acest lucru se va întâmpla din toamnă. A explicat Alina Alexoi într-o declaraţie pentru gsp.ro: "TVR HD ar urma să fie televiziune de sport din septembrie, după apariţia grilei de toamnă. Până atunci o să fie experimental, iar în anumite tronsoane vor fi transmise evenimente sportive. Sunt anumite competiţii pe care le avem deja şi pe unele pentru care vom negocia". 

Tot ea afirmase pentru paginademedia.ro :"Cea mai importanta misiune a TVR este sa fim langa sportivii romani in marile competitii internationale. Proba de foc pentru noi vine din 17 aprilie, la Cluj. Pentru prima data, dupa 60 de ani, cat are TVR, Romania organizeaza o editie a Campionatelor Europene de Gimnastica.

Televiziunea Romana produce evenimentul, este al saselea Campionat European pe care TVR il produce, dar gimnastica este sportul olimpic numarul 1 in Romania ca audienta. Sunt peste 20 de tari care preiau acest eveniment, peste 10 posturi de comentatori, deci va fi o miscare de forte uriasa.

Vom avea fotbal, handbal, baschet, si daca se intampla ca TVR HD sa se transforme in sport, vor fi si alte campionate din sporturi de echipa, lucruri importante care se vor vedea acolo, impreuna sport si tineret" 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite