Lovitură pentru Iordănescu. Un fotbalist de la naţională a fost chemat la Tribunal şi e bănuit de relaţii sexuale cu minore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paul Papp a dat două goluri Irlandei de Nord
Paul Papp a dat două goluri Irlandei de Nord

Selecţionerul Anghel Iordănescu a aflat cu stupoare că unul dintre fotbaliştii pe care îi are în cantonamentul din Antalya a fost citat la un proces în care e bănuit că a avut relaţii cu minore.

Cel în cauză este chiar Paul Papp, eroul echipei naţionale din meciul cu Irlanda de Nord, în care a marcat două goluri.Tribunalul Vaslui l-a citat pe  Papp într-un dosar de trafic de minori, în care jucătorul stelist are calitatea de martor, în condiţiile în care, susţin procurorii, acesta a întreţinut relaţii sexuale cu victimele. El este bănuit că ar fi fost clientul unor eleve exploatate sexual de doi vasluieni. Chemat în instanţă, Papp a făcut o cerere de amânare, motivând că se află în cantonamentul echipei naţionale şi nu poate pleca de acolo. În aceste condiţii, a fost stabilit un nou termen, pe 11 martie. În aceeaşi siuaţie cu fotbalistul Stlei se află şi un fost coechipier, Silviu Bălace. 

Papp a jucat la FC Vaslui în perioada 2010-2012, după care s-a transferat la Chievo Verona. El a ajuns la Steaua în 2014 şi a semnat  pe cinci ani cu formaţia din Ghencea. 

Paul Papp are 25 de ani şi a jucat de 13 ori pentru echipa naţională, marcând trei goluri. El este căsătorit şi nu are copii. 

România va întâlni Moldova în ultimul amical al turneuli din Antalya sâmbătă, de la ora 19.00  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite