Lovitură dură dată de Ion Ţiriac Simonei Halep! Ce se va întâmpla în cariera jucătoarei noastre săptămâna viitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a urcat pe locul 4 WTA, chiar dacă n-a câştigat niciun turneu în 2017, însă acest lucru este de conjunctură.

Simona Halep va ieşi însă, de luni, pentru prima dată după mult timp, din Top 5 WTA. Ea va ocupa locul 7 în clasamentul mondial, după ce de ieri urcase pe poziţia a patra. Şi celelalte trei jucătoare care au evolut anul trecut în sferturile de finală ale competiţiei vor avea de suferit din cauza acestui decalaj, provocat involuntar de Ion Ţiriac, cel care este proprietarul turneului de la Madrid.

Din cauza faptului că turneul patronat de Ion Ţiriac se dispută cu o săptămâna mai târziu decât anul trecut, punctele cucerite de jucătoare la ediţia 2016 vor fi scăzute din palmaresul jucătoarelor începând de luni. Simona, în calitate de campioană, va avea cel mai mult de suferit, ea pierzând 1.000 de puncte. În consecinţă, va coborî nu mai puţin de 3 locuri, urmând ca de luni să ocupe poziţia a şaptea în lume.

Vor profita de acest lucru Garbine Muguruza, care va urca de pe 6 pe 4 şi Johanna Konta, care va urca în premieră pe locul 6.

Vor avea de suferit şi româncele care au jucat în sferturile de finală ale ediţiei trecute de la Madrid: Irina Begu va cădea pe 36, de pe 29, dar ea îşi poate reface o parte din punctaj, fiind singura româncă înscrisă la turneele WTA din această săptămână.

Sorana Cîrstea va coborî cel puţin 17 locuri şi va ocupa poziţia a 81-a, în vreme ce Patricia Ţig va avea o prăbuşire incredibilă, de 34 de locuri, urmând să iasă din Top 100. De luni va ocupa, în cel mai bun caz, pe locul 120 în lume.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite