Lovitură dură pentru City: Liverpool a câştigat după două goluri de senzaţie, 2-1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bucuria jucătorilor de la Liverpool, în victoria cu City. FOTO: AP
Bucuria jucătorilor de la Liverpool, în victoria cu City. FOTO: AP

Liverpool a aplicat o lovitură serioasă „cetăţenilor“, în lupta pentru titlu, după ce a învins-o pe teren propriu pe Manchester City, 2-1, un rezultat care o favorizează pe Chelsea.

Henderson (11) a deschis scorul pentru Liverpool, cu un şut spectaculos, cu interiorul, în vinclul porţii lui Joe Hart, Dzeko (25) a egalat după o pasă filtrantă a lui Aguero, dar brazilianul Coutinho (75) a adus toate cele trei puncte pentru gazde, tot după o execuţie de senzaţie. 

Au fost primele două goluri pe care City le-a încasat în acest sezon din afara careului. 

Manchester City rămâne pe locul 2, cu 55 de puncte, cinci mai puţin decât liderul Chelsea, dar londonezii nu vor evolua în această etapă. 

Echipa lui Jose Mourinho va juca de la ora 18.00 finala Cupei Ligii Angliei, cu Tottenham. 

Deşi la mijlocul săptămânii Liverpool a fost eliminată în „16“-imile Ligii Europa, la penalty-uri, de Beşiktaş, în campionat „cormoranii“ sunt într-o formă deosebită, la a opta victorie, în ultimele 10 etape. Liverpool a urcat pe locul 5 în Anglia, cu 48 de puncte.  

Citeşte şi 

Steven Gerrard se desparte de Liverpool, după 25 de ani: „A fost una dintre cele mai grele decizii din viaţa mea“. Bornele unei cariere impresionante 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite