Lista oficială a candidaţilor pentru alegerile Federaţiei Române de Fotbal. Opt persoane se vor duela pentru şefie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lista celor care şi-au anunţat candidatura pentru alegerile Federaţiei Române de Fotbal a fost întregită de Octavian Popescu, fost fotbalist la Dinamo şi Rapid, în vârstă de 75 de ani.

În vederea alegerilor programate pe 5 martie se vor duela opt persoane: Gheorghe Popescu (fost internaţional), Vasile Avram (fost preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor), Gheorghe Chivorchian (fostul preşedinte al cluburilor Ceahlăul Piatra Neamţ), Răzvan Burleanu (preşedintele Federaţiei Române de Minifotbal), Marcel Puşcaş (fost fotbalist), Sorin Răducanu (fost jucător la Dinamo), Paul Zarna (profesor universitar) şi Octavian Popescu (fost jucător la Dinamo şi Rapid).

Termenul limită de depunere a dosarelor a fost luni, ora 24.00, însă acesta a fost prelungit cu 24 de ore de către Federaţia Română de Fotbal, pentru candidaturile trimise prin poştă sau curierat. În următoarele zile, direcţia juridică a FRF va analiza dosarele, urmând să anunţe câţi dintre cei opt sunt eligibili pentru participarea la alegeri. 

Ştiri pe aceeaşi temă:

Gică Popescu a făcut KO un rival la şefia FRF în ziua în care şi-a depus dosarul: misteriosul caz al lui Octavian Popescu

Gică Popescu explică de ce va câştiga alegerile de la Federaţia de Fotbal

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite