Liga Europa: Steaua scoate un egal de prestigiu cu Villareal, scor 1-1, şi se consideră dezavantajată de arbitru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În runda a doua din grupele Ligii Europa, Steaua şi Villareal au încheiat egal, scor 1-1, meci în care roş-albaştrii au reclamat neacordarea unei lovituri de pedeapsă.

Steaua şi Villareal au încheiat la egalitate pe Arena Naţională, scor 1-1, meci la care au asistat peste 12.000 de spectatori. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 9 prin Borre, care l-a depăşit în viteză pe Toşca şi a tras printre picioarele lui Niţă.

Steaua a egalat în minutul 20 cu un gol al lui Muniru, care a trimis în poartă din apropiere după o greşeală de portar. În miunutul 51, steliştii i-au cerut  arbitrului o lovitură de pedeapsă, după ce mingea centrată de Amorim a fost lovită cu mâna de Rukavina, însă centralul ucrainean a dat doar corner.

Finalul a aparţinut oaspeţilor, care au forţat victoria, dar Niţă a apărat din nou excelent.

În celălalt meci al grupei, FC Zurich a trecut cu 2-1 de Osmanlispor, astfel că după două etape clasamentul grupei se prezintă astfel: Villareal 4p, Osmanlispor 3p, Zurich 3p, Steaua 1p.

În etapa următoare, Steaua va juca pe 20 octombrie acasă cu FC Zurich. 

Echipele de start:

Steaua Bucureşti: Niţă - Tamaş, Moke, Toşca, Momcilovici - Bourceanu, Muniru - Ad. Popa, Boldrin, De Amorim - Golubovici. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Villarreal: Andres - Rukavina, Musacchio, Bonera, Jose Angel - N'Diaye, Bruno Soriano, Jonathan, Cerişev - Pato, Santos Borre. Antrenor: Fran Escriba.

Partida de pe Arena Naţională, din etapa a doua a grupei L a Ligii Europa, a fost condusă de o brigadă de arbitri din Ucraina, avându-l la centru pe Evgheni Aranovski.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite