Liga Campionilor la handbal: succes pentru Dinamo Bucureşti!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamo a obţinut o victorie mare în grupele Ligii Campionilor la handbal, 35-31 cu Motor Zaporoje, campioana Ucrainei.

Campioana României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a obţinut joi, pe teren propriu, prima victorie din actuala stagiune a Ligii Campionilor, scor 35-31 (15-13) cu formaţia ucraineană Motor Zaporoje, în al doilea meci din grupa D.

Marcatorii echipei Dinamo au fost Vrankovici 8 goluri, S. Esteki 7, Şandru 6, A. Esteki 4, Asoltanei 4, Mousavi 2, Zhukov 2, Mironescu 1, Savenco 1, iar pentru Motor s-a remarcat Soroka 8 goluri.

În prima rundă a Ligii Campionilor, Dinamo a remizat, în deplasare, cu danezii de la TTH Holstebro, scor 32-32 (16-16), astfel că are 3 puncte în clasament.

Celelalte două confruntări ale etapei a II-a în grupa D sunt între ABC/Uminho – TTH Holstebro şi HBC Nantes – Beşiktaş (ambele în 1 octombrie).

După disputarea meciurilor din grupele C şi D, cu ranking inferior continental, primele două clasate vor juca încrucişat şi eliminatoriu pentru calificarea în optimile de finală, unde se vor alătura echipelor calificate din grupele superioare valoric, A şi B.

Turneul Final Four al Ligii Campionilor va avea loc la Koln, în 3-4 iunie 2017.

Eliodor Voicu, antrenor Dinamo: Este un moment special, pentru că am oferit acest spectacol handbalistic. Am dat dovadă că putem poate mai mult decât conştientizăm. Cert este că Motor este o echipă valoroasă, dar sportivii noştri au făcut un meci foarte bun, mai ales în partea a doua jocului. Mulţumesc publicului, care a avut un aport imens. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite