Lecţie de fotbal dată de Gaz Metan tinerilor de la Viitorul. Medieşenii, tot mai departe de zona retrogradabilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Thaer Bawab, marcatorul a două goluri în meciul cu Viitorul Constanţa FOTO Captură TV
Thaer Bawab, marcatorul a două goluri în meciul cu Viitorul Constanţa FOTO Captură TV

Gaz Metan a câştigat fără probleme partida disputată cu cei de la Viitorul Constanţa, medieşenii învingând echipa lui Hagi cu scorul de 4-1 şi îndepărtându-se de zona retrogradabilă.

Formaţia gazdă a preluat controlul tabelei încă din minutul patru, când Thaer Bawab a înscris printr-o lovitură de cap şi medieşenii au majorat scorul prin „dubla“ lui Llullaku (17', 31'). Viitorul a marcat golul de onoare înainte de pauză prin reuşita lui Aurelian Chiţu (39'). În repriza a doua, Gaz Metan şi-a mai creat câteva ocazii nefinalizate, iar Bawab a închis tabela în minutul 90+1.

Partida a fost şi prilejul de debut pentru fundaşul muntenegrean Aleksandr Radovici, care a bifat primul meci în Liga I, fiind folosit de Gheorghe Mulţescu pe banda dreaptă.

„A  venit un antrenor nou cu multă experienţă. Jucăm mai ofensiv acum şi asta se vede. Sunt probleme financiare la Mediaş, nu am mai luat bani de trei luni. Dar trebuie să jucăm în orice condiţii“, a declarat Eric de Oliveira, mijlocaşul lui Gaz Metan.

Mulţescu a vorbit despre contextul financiar al echipei, existând restanţe salariale şi, deocamdată, doar promisiuni: „Situaţia e dificilă, nu sunt jucători cu contracte mari, ca să ne gândim că au de unde să pună bani deoparte. Sunt mândru că băieţii joacă fără bani. Am vorbit cu cei de la club şi sperăm să se rezolve săptămâna care vine ceva, pentru că jucătorii au nevoile lor zilnice şi familii de întreţinut“. 

După ce a acumulat şase puncte în ultimele trei partide, Gaz Metan s-a îndepărtat de zona retrogradabilă şi ocupă acum locul 10, cu 27 de puncte, în timp ce Viitorul Constanţa se află pe poziţia 13 (22p).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite