VIDEO Ştefan Radu, decisiv. Un gol fabulos şi o centrare la autogolul care a adus victoria lui Lazio, 3-2 cu Sassuolo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştefan Radu a deschis scorul pentru Lazio, duminică seara, pe Olimpico, în partida cu Sassuolo, din etapa a 25-a din Serie A, apoi a contribuit decisiv, pe final, la victoria gazdelor, după ce oaspeţii egalaseră la doi.

Titular, fundaşul român, urcat în atac, a punctat prima dată în minutul 36, pentru 1-0. Un gol superb, un şut de la 30 de metri, care a intrat în plasă după ce a lovit şi bara. Primul gol pentru Ştefan Radu după 363 de zile. 

Ex-dinamovistul, la meciul 14 în acest sezon pentru Lazio, primise mai devreme şi un galben (26), pentru o contră cu un adversar. 

Finalul a fost încins, cu goluri pe bandă rulantă. Sassuolo a egalat, prin Floccari (72), Klose a marcat pentru 2-1 (74), apoi oaspeţii au egalat iarăşi, prin Floro Flores (79). 

Nu s-a încheiat însă 2-2, pentru că a ieşit iarăşi la rampă Ştefan Radu. Românul a centrat de pe stânga, Paolo Cannavaro s-a interpus pe direcţie şi a deviat nefericit, în propria poartă, 3-2 pentru Lazio. Gazzetta delo Sport l-a creditat pe fundaşul lui Sassuolo cu un autogol.

După 25 de etape, Lazio e pe locul 10 în Italia, cu 35 de puncte, 31 mai puţin decât liderul Juventus.

Citeşte şi

Bogdan Stancu a reuşit „dubla“ pentru Gençlerbirliği, în meciul cu Konyaspor (2-2)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite