Laurenţiu Reghecampf, mulţumit de lipsa golurilor în partida CFR Cluj - Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf, tehnicianul echipei Steaua FOTO Adrian Pogîngeanu
Laurenţiu Reghecampf, tehnicianul echipei Steaua FOTO Adrian Pogîngeanu

CFR Cluj - Steaua / Tehnicianul roş-albaştrilor, Laurenţiu Reghecampf, este împăcat cu remiza albă obţinută de echipa sa în deplasarea de la Cluj.

În ciuda celei de-a doua remize consecutive, Steaua păstrează un avans de 14 puncte faţă următoarea clasată, Petrolul Ploieşti. După fluierul final al partidei disputate pe stadionul „Constantin Rădulescu“, Laurenţiu Reghecampf s-a declarat mulţumit de scorul final: 

„Nu mă nemulţumeşte rezultatul, a fost un meci frumos, cu foarte multe ocazii. Am încercat să câştigăm, dar şi ei au avut ocazii de a marca. Eu cred că 0-0 e un rezultat echitabil. Cred că în seara aceasta am depus mult efort, am întâlnit o echipă foarte bună, sunt mulţumit. Astăzi a fost cu totul altceva decât în jocul din etapa trecută“, a declarat tehnicianul Stelei făcând referire la o altă remiză (2-2), cea din meciul cu Petrolul Ploieşti.

Având un avans considerabil faţă de poziţionata secundă din Liga I, tehnicianul echipei din Ghencea se confruntă cu misiunea dificilă de a-şi menţine jucătorii motivaţi pentru restul etapelor rămase de disputat: „Nu mă îngrijogrează situaţia, avem un meci important cu Pandurii, vineri. O să încercăm să câştigăm şi să ne bucurăm mai repede de titlul cu numărul 24. Este normal să fim relaxaţi, în momentul în care celelalte echipe nu se pot apropia e normal să intervină acest sentiment. Încerc să-i fac să înţeleagă că noi trebuie să jucăm acest campionat până la final şi să terminăm cu capul sus“, a conchis Reghecampf.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite