Lăcătuş, după calificarea CSMS Iaşi în sferturile Cupei Ligii: „Cu o concentrare mai mare, jocul putea fi mult mai uşor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Lăcătuş, antrenorul CSMS Iaşi FOTO Mediafax
Marius Lăcătuş, antrenorul CSMS Iaşi FOTO Mediafax

CSMS Iaşi s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Ligii, după ce a învins, duminică, CFR Cluj, cu scorul de 4-2. Tehnicianul învingătoarei, Marius Lăcătuş, s-a arătat mulţumit de reuşita proaspăt promovatei în Liga I.

„Sunt mulţumit că ne-am calificat, cu bune şi cu mai puţin bune. Important este că am câştigat. Cu o concentrare mai mare, jocul putea fi mult mai uşor. Sper să nu mai avem asemenea situaţii în campionat. Nu te poţi considera învingător dacă pe parcursul meciului ai un rezultat confortabil. În fotbal se pot întâmpla multe. Noi am tratat serios Cupa Ligii încă din prima partidă, e problema adversarilor ce echipe trimit în teren. Aş fi vrut şi eu să am două jocuri mai puternice înainte de începerea campiponatului, dar nu a depins de noi“, a declarat Marius Lăcătuş.

CSMS Iaşi a trecut de optimile de finală din Cupa Ligii, învingând CFR Cluj cu 4-2. Pentru formaţia câştigătoare au înscris Liviu Mihai (4'), Marius Mihalache (11'), Clement Pălimaru (60') şi Adrian Olah (80' pen.), iar în dreptul ardelenilor şi-au trecut numele pe tabelă Christian da Silva (34' pen.) şi Constantin Păun (41').

Ştiri pe aceeaşi temă:

CFR Cluj, interesată de Europa League, nu de Cupa Ligii

Cupa Ligii: CSMS Iaşi - CFR Cluj 4-2, recital de goluri în Copou

Ştiri similare pe dolce-sport.ro:'

Steaua a înregistrat o premieră în meciul cu Rapid din Cupa Ligii. Pham Huy, Toşca şi Aldea sunt fericiţi

VIDEO Explicaţiile lui Răzvan Lucescu după eliminarea din Cupa Ligii. De ce nu l-a menajat pe Mutu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite