La 28 de ani, unul dintre cei mai buni fotbalişti din naţionala Braziliei e virgin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Despre fotbalişti se spune că au bani şi faimă, iar acest lucru le poate aduce în braţe orice femeie de pe pământ.

În mare parte acest lucru este adevărat, însă există şi cazuri diferite, de fotbalişti care au alte principii în viaţă. Unul dintre ei este David Luiz, despre care spaniolii de la El Mundo deportivo au scris că la 28 de ani este virgin şi aşteaptă noaptea nunţii pentru a renunţa la feciorie. David Luiz, fosr la Chelsea, în prezent la PSG, este membru al mişcării “Am hotărât să aştept”, ai cărei adepţi îşi propun să rămână virgini până la căsătorie.

 “Ştiu că acest detaliu va stârni o întreagă polemică, pentru că această atitudine nu este obişnuită în rândul fotbaliştilor. David Luiz ne-a sprijinit pe reţelele de socializare înainte de a-l contacta eu. Este un exemplu pentru copii şi pentru tineri”, a declarat Nelson Junior, şeful mişcării “Am hotărât să aştept”. El nu e primul fotbalist brazilian membru al acestei mişcări, mijlocaşul Kaka păstrându-şi şi el virginitatea pănă la 23 de ani, când s-a căsătorit. 

David Luiz are o prietenă încă din adolescenţă, Sara Madeira (24 de ani), despre care spaniolii spun că a acceptat fără probleme dorinţa fotbalistului.

47 de meciuri şi 3 goluri la naţionala Braziliei are David Luiz

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite