Killerul Realului, antrenat de o karatistă. Lewandowski e căsătorit cu o campioană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anna este viitoarea soţie a lui Lewandowski FOTO sport.pl
Anna este viitoarea soţie a lui Lewandowski FOTO sport.pl

Polonezul Robert Lewandowski este primul fotbalist din istorie care marchează patru goluri în poarta lui Real Madrid.

Povestea atacantului despre care specialiştii spun că seamănă ca stil şi execuţii cu olandezul Marco Van Basten a început acum 24 de ani la Varşovia. Robert provine dintr-o familie de sportivi, tatăl său, Krzystof (decedat în 1996) fiind un fost un fost campion naţional de judo, care a jucat şi fotbal în liga secundă. El este cel care l-a dus pe golgeterul Borussiei la fotbal şi l-a încurajat în sportul de performanţă. Mama lui Robert, Iwona, a jucat volei şi probabil de aceea sora fotbalistului, Milena practică acest sport, ajungând şi la naţionala de tineret a Poloniei. 

lewa

De parcă n-ar fi fost de ajuns că toţi membrii familiei sale au făcut sau practică în continuare sport, Robert Lewandowski s-a logodit cu o karatistă. Anna Stachurska e medaliată cu bronz la Cupa Mondială din 2009 şi va deveni soţia polonezului în această vară. Anna l-a iniţiat şi pe Robert în tainele karatelor, făcând adesea exerciţii specifice cu acesta.

Înainte de a ajunge la Dortmund, Robert Lewandowski a jucat la Delta Varşovia, Legia varşovia II, Znicz şi Lech Poznan. Acum trei ani el a fost cumpărat de nemţi cu 4,5 milioane de euro şi, conform unor surse, în vară va pleca la Bayern Munchen, pe 25 de milioane de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite