Galatasaray - Real Madrid. José Mourinho: „Vreau să câştigăm meciul de la Istanbul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Galatasaray Istanbul - Real Madrid / Tehnicianul madrilenilor, José Mourinho, este convins că spaniolii vor câştiga marţi cea de-a doua manşă a sferturilor de finală Champions League. În tur, Cristiano Ronaldo&Co s-au impus pe Santiago Bernabéu cu scorul de 3-0, în faţa lui Galatasaray Istanbul.

„Dacă am pierde cu 4-0 sau 5-1 sau la loviturile de departajare, toată lumea va vorbi despre acest lucru, ar fi ceva neaşteptat. Avem totul de pierdut şi nimic de câştigat în această partidă. Nu vreau să mă gândesc la 3-0 din tur, ci pur şi simplu la un meci de fotbal. Şi când te gândeşti la un meci de fotbal, te gândeşti să-l câştigi, joci pentru a învinge. Este provocarea mea la adresa jucătorilor. Dacă pierdem mâine cu 2-0 sau 3-1, nu mă voi întoarce fericit acasă. Vreau să câştigăm acest meci şi, dacă nu se poate, vom juca pentru egal“, a declarat antrenorul madrilenilor. 

Mourinho preconizează ca partida să se desfăşoare în compania unui public numeros: „Ne aşteptăm la o atmosferă fierbinte. Cred că jucătorii se vor bucura de toată susţinerea publicului“. Portughezul susţine că oricare dintre cele opt echipe din sferturile de finală Champions League ar putea cuceri trofeul: „Evident că după tur sunt echipe cu şanse mai mari: noi, Barcelona, Bayern... Iar în semifinale vor fi clar patru echipe ce vor avea şanse la câştigarea competiţiei. Toate echipele care participă în Champions League vor să câştige. Indiferent cine va câştiga, nu va fi o surpriză. Şi dacă voi câştiga sau voi pierde, acest lucru nu-mi va afecta planurile de viitor“, a conchis Mourinho. Returul Galatasaray Istanbul - Real Madrid se va desfăşura marţi, începând cu ora 21.45.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite