Italianul Francesco Totti a împlinit 40 de ani şi se antrenează la Trigoria pentru meciul cu Astra din Liga Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Francesco Totti
Francesco Totti

Emblematicul căpitan al echipei AS Roma, Francesco Totti, împlineşte, marţi, 40 de ani, el sosind în cursul dimineţii la baza de cantonament de la Trigoria, pentru antrenamentul în vederea meciului cu Astra Giurgiu, din Liga Europa.

"Un om, un simbol, o iubire, un erou. Două cuvinte: Francesco Totti!. La mulţi ani", au afişat fanii Romei un banner la Trigoria, unde l-au aşteptat pe Totti. Într-un articol dedicat lui Totti, "Gazzetta dello Sport" îl descrie pe căpitanul Romei, născut la 27 septembrie 1976, ca un geniu, un jucător cu fantezie, intuiţie, putere de decizie şi rapiditate în execuţie.

"Totti este visul devenit realitate al oricărui copil. E fanul devenit campion. Campionul devenit simbol. Şi apoi simbolul devenit legendă. Omul care va fi căpitan. Mereu. Puţine galerii din lume au trăit un sentiment de iubire şi legătură cu un jucător aşa cum e cazul fanilor romani cu Totti", scrie "Gazzetta dello Sport", conform News.ro. "Roma pentru mine este tot ce îmi pot dori: pasiune, iubire, bucurie. Pentru mine romanii nu sunt tifosi sau prieteni. Sunt fraţii mei. Sunt crescut la Roma şi voi muri la Roma, pentru că mereu am susţinut Roma", a declarat Totti.Fotbalistul a evoluat doar la AS Roma, unde a debutat la echipa de seniori la 16 ani în 1992. El are peste 600 de meciuri pentru AS Roma şi peste 250 de goluri. El are un titlu de campion al Italiei cu AS Roma, două Cupe ale Italiei şi două Supercupe. Totti îşi va sărbători ziua de naştere în această seară, alături de peste 400 de persoane. AS Roma joacă, joi, în etapa a doua a grupelor Ligii Europa, cu Astra Giurgiu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite