Italia are un nou selecţioner. Antonio Conte, triplu campion cu Juventus, va pregăti „Squadra Azzura“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Reuters
FOTO Reuters

După ce a plecat de la Juventus Torino, Antonio Conte nu a rămas mult timp fără angajament, Federaţia Italiană de Fotbal oferindu-i pentru următorii doi ani postul de selecţioner al "Squadrei Azzura".

Cesare Prandelli a demisionat de la naţionala Italiei după prestaţia ruşinoasă a macaronarilor la Cupa Mondială. Odată rămas vacant postul de selecţioner, federalii din Peninsulă s-au orientat rapid şi au profitat de demisia lui Antonio Conte de la Juventus pentru a-i propune acestuia un contract pe banca "Squadrei Azzura"

Tehnicianul în vârstă de 45 de ani nu a stat prea mult pe gânduri şi a acceptat oferta federaţiei italiene, semnând deja un contract pentru următorii doi ani. Potrivit cotidianului francez L'equipe, Conte va fi remunerat cu 7.2 milioane de euro în cei doi ani cât va fi selecţioner. 

Antonio Conte a câştigat cu Juventus de trei ori consecutiv titlul de campion al Italiei, dar şi-a dat demisia de la Juve în urmă cu o lună din cauza unor neînţelegeri cu oficialii campioanei în privinţa politicii de transferuri.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite