Irina Begu şi Monica Niculescu s-au calificat în turul II la Washington. Florin Mergea a câştigat şi el la dublu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Irina Begu
Irina Begu

Sezonul de hard din America, care cuprinde şi US Open, a început cu turneul de la Washington, unde joacă şi câţiva români.

Jucătoarea Irina-Camelia Begu, locul 29 WTA şi cap de serie numărul 6, s-a calificat în turul doi al turneului de la Washington, dotat cu premii totale de 250.000 de dolari.Begu a învins-o în primul tur pe jucătoarea americană Madison Brengle, numărul 44 mondial, scor 6-4, 6-0, într-un meci care a durat 58 de minute.

Şi Monica Niculescu, locul 39 WTA, a învins-o cu scorul de 7-5, 6-4, pe sportiva spaniolă Lara Arruabarrena, locul 73 WTA , şi s-a calificat în manşa a doua a turneului de la Washington.

În faza următoare, Niculescu o va întâlni în premieră pe Lauren Davis, locul 85 WTA, care a beneficiat de retragerea de pe teren a sportivei Zarina Dias din Kazahstan, locul 32 WTA şi cap de serie numărul 8, la scorul de 7-5, 2-1, pentru jucătoarea americană.

Calificarea în turul secund este recompensată la Washington cu un premiu de 3.420 de dolari şi cu 30 de puncte WTA.

La dublu, Florin Mergea şi partenerul lui, indianul Rohan Bopanna au câştigat în faţa luiAndy Murray / Daniel Nestor. Cuplul britanico-canadian a început bine, dar Mergea / Bopanna au echilibrat rapid situaţia la seturi, câştigând şi super tie-break-ul fără emoţii. Scor: 2-6, 6-1, [10-3]

În schimb în proba de dublu a turneului feminin (WTA International) atât Irina Begu cât şi Elena Bogdan au pierdut:

Belinda Bencic / Kristina Mladenovic – Irina Begu / Coco Vanderweghe 7-5, 6-2

Shuko Aoyama / Eri Hozumi – Elena Bogdan / Naomi Broady 6-1, 6-4

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite