Interes minim printre stelişti pentru derby-ul cu Rapid din Cupa Ligii. Câţi fani roş-albaştri vor veni în Giuleşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noua înfiinţata Cupă a Ligii este o competiţie care nu-i atrage pe suporterii Stelei. Potrivit oficialilor campioanei României, doar cinci fani roş-albaştri vor merge pe stadionul din Giuleşti pentru a-şi susţine favoriţii la derby-ul cu Rapid.

Derby-ul Rapid-Steaua din optimile Cupei Ligii la fotbal va consemna un record negativ în istoria confruntărilor directe dintre cele două mari rivale. Astfel, din cauza degradării stadionului din Grant, la meciul de sâmbătă seara nu vor fi prezenţi mai mult de 3.000 de fani, cerinţă solicitată expres de Jandarmerie pentru a permite ca această partidă să se joace în Giuleşti.

Ei bine, dintre cei 3.000 de spectatori, cinci dintre ei vor fi stelişti. Fanii campioanei României ar fi avut dreptul să ceară 150 de bilete, însă nici măcar un derby cu Rapid nu mai e atât de atractiv. "Steaua a solicitat cinci bilete pentru suporterii echipei lor şi le-au fost deja distribuite! Aveau dreptul la cinci la sută din totalul de 3.000, adică 150, dar au solicitat doar cinci", au spus oficialii giuleşteni.

Interesul scăzut al steliştilor poate fi pus pe seama lipsei de atractivitate a competiţiei înfiinţate de LPF în acest sezon. „Cupa Ligii, invenţie falsă preluată din străinătate, nu susţinem competiţii fără istorie, trucate!“, scria pe un banner afişat de fanii Stelei la Supercupa României.

Partida dintre Rapid şi Steaua se va juca sâmbătă seara, ora 21.00, în direct pe Look TV şi va fi arbitrată de Adrian Cojocaru. La casele de pariuri, echipa lui Gâlcă este favorită, având o cotă de 1.25 pentru o victorie. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite