VIDEO Incidente la meciul dintre Sepsi şi Dinamo: Dănciulescu a inhalat gaze lacrimogene şi a fost lovit de stewarzi. Totul a plecat de la un steag al Ungariei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sepsi şi Dinamo s-au întâlnit în etapa a şaptea din playout-ul Ligii I. Gazdele au câştigat cu 2-0, iar înspre finalul partidei, imediat după marcarea golului al doilea, au fost incidente grave.

Un suporter de la Sepsi a afişat un steag al Ungariei, care a fost „capturat“ de un suporter dinamovist intrat pe teren. Fanul respectiv a încercat să revină în zona galeriei dinamoviste, intrată la rândul ei câţiva metri în teren.

Stewarzii au intervenit cu gaze lacrimonege, iar lui Dănciulescu, venit acolo să calmeze spiritele, i s-a făcut rău.

„În afară de nişte gaze lacrimogene luate în faţă şi cîteva şuturi în fund, sunt ok. Erau acolo nişte stewarzi... Eu nu vroiam decât să-i bag înapoi pe suporterii noştri. Am primit 4-5 jeturi de gaze. Stewardul respectiv m-a lovit de două-trei ori“, a spus Dănciulescu. 

Sepsi - Dinamo 2-0

Dinamo a fost învinsă, luni, la Sfântu Gheorghe, cu 2-0 (1-0), de Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a VIII-a a play-out-ului Ligii I.

Au marcat: Tandia '30, '90+1

Min 30, 1-0, Tandia, nemarcat, a înscris cu un şut din mijlocul careului după o centrare a lui Simionovski;

Min 90+1, 2-0, Tandia a mai marcat o dată, cu un şut la colţul lung, după acţiune de contraatac a gazdelor.

Sepsi: Niczuly - Martinez, Jure, Viera, Daisuke - Ghinga (Gorrin '71), Petrovikj - Tandia, I. Fulop, Hamed (Cr. Dima '79) - Simonovski (Kuku '55). Antrenor Eugen Neagoe;

Dinamo: Penedo - Corbu, Marici, R. Grigore, Olteanu - Hanca (I. Gheorghe '81), Mahlangu, Nistor - Pesici (Salomao '46), D. Popa (Nemec '64), Moldoveanu. Antrenor Florin Bratu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite