Ilie Dumitrescu pune tunurile pe oamenii care merg pe stadion în România: ce a trăit pe arena din Ghencea ca antrenor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul internaţional s-a legat de educaţia popurului român pentru ceea ce se întâmplă în campionatul intern, ultimul exemplu fiind conflictul după care Tănase i-a scuipat pe fanii Stelei.

Cristi Tănase a explicat motivele pentru care a scuipat în direcţia fanilor Stelei, iar gestul mijlocaşului de 28 de ani a fost comentat şi de Ilie Dumitrescu la Digi Sport. Fostul internaţional nu l-a apărat direct pe „Dodel“, însă a încercat să invoce şi lipsa de educaţie a suporterului român care merge pe stadioane.

„Tănase n-are nicio scuză. Problema e alta. În momentul în care sunt puţini spectatori e uşor să te faci auzit. E inadmisibil şi pentru fani să apostrofeze jucătorii, aici încerc să-i găsesc o scuză, dar oricum n-ar fi trebuit să reacţioneze. Dacă te duci la stadion, susţine echipa, mai ales că trece prin momente grele. Dar asta e educaţia poporului român. Vă dau un exemplu, Glasgow Rangers a ajuns în Liga a 4-a, dar a jucat cu casa închisă. Mie fanii îmi cereau demisia la un scor de 1-1, deşi echipa era pe primul loc. Asta e educaţia. N-ai ce face“, a spus Dumitrescu, amintind de scurta perioadă în care s-a aflat pe banca Stelei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite