Ianis Hagi, de vânzare: Rangers a stabilit preţul mijlocaşului român

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis

După un sezon şi jumătate la formaţia din Glasgow, se vorbeşte din ce în ce mai apăsat despre plecarea internaţionalului român, în această vară.

Ianis Hagi (22 de ani) a ajuns la Glasgow Rangers, în februarie 2020, mai întâi, sub forma de împrumut de la Genk (Belgia).

La vremea respectivă, cota fotbalistului român era în scădere, în condiţiile în care ajunsese să fie trimis în tribune la formaţia belgiană. Rangers s-a dovedit a fi alegerea perfectă pentru Ianis Hagi, pentru că, în premieră, i-a adus şi un titlu de campion cucerit cu o formaţie din străinătate. Dar, mult mai important, sub comanda lui Steven Gerrard, Ianis a jucat constant, ceea ce nu s-a întâmplat la Fiorentina şi la Genk.

Acum însă, se vorbeşte tot mai mult despre iminenta plecare a lui Ianis Hagi de la Rangers, după cum „Adevărul“ a scris aici. Iar un fost antrenor al lui Rangers, Alex McLeish, a încercat să explice aici de ce mijlocaşul român şi-ar dori o nouă provocare.

Până vom vedea dacă internaţionalul român va semna cu o altă formaţie sau nu, putem nota că Rangers i-a stabilit un preţ destul de mare! Potrivit spotmedia.ro, care citează „Don Balon“, noua campioană a Scoţiei cere 10 milioane de euro, în schimbul mijlocaşului de 22 de ani. Publicaţia amintită a subliniat şi ea că Ianis Hagi poate semna cu ocupanta locului 4 din La Liga, Sevilla, aşa cum s-a tot speculat, în ultimele zile.

„Barcelona şi Madrid nu şi-au luat ochii de la el (n.r. - Ianis Hagi), dar cea mai probabilă destinaţie e Sevilla, unde îşi poate continua progresul, deoarece îi garantează mai multe minute“, a scris „Don Balon“.

3,5 milioane de euro a plătit Rangers pentru transferul definitiv al lui Ianis Hagi de la Genk, în iulie 2020.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite