Ianis Hagi, în vizorul unui colos din La Liga: Ce a scris presa spaniolă despre mijlocaşul român

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis

Şeptarul celor de la Rangers a prins puţine minute, în meciurile din luna aprilie, însă jurnaliştii iberici susţin că evoluţiile sale din acest sezon, în care a cucerit primul titlu de când joacă în străinătate, l-au adus în atenţia unui club important.

Ianis Hagi (22 de ani) e genul de fotbalist care e mereu în atenţia presei, inclusiv când traversează o formă sportivă mai puţin bună. 

În luna aparilie, mijlocaşul român a fost trimis pe teren, în patru din cele cinci partide disputate de Rangers. Şi s-a remarcat doar printr-un „galben“ pe care l-a încasat, în ultima etapă din campionat, în remiza cu St. Johnstone din deplasare (1-1). Chiar dacă n-a avut o perioadă tocmai bună, în ultimele săptămâni, per ansamblu, cifrele lui Ianis Hagi din acest sezon sunt bune: în 42 de apariţii în toate competiţiile pentru Rangers, românul a adunat 7 goluri şi 12 pase decisive. Şi a contribuit la câştigarea titlului de către Rangers.

Site-ul fichajes.net, citat de Digi Sport, a scris că Ianis Hagi a intrat în vizorul celor de la Sevilla, în vederea unui transfer din vară. Dacă mutarea s-ar realiza, ea ar fi un mare pas înainte pentru internaţionalul român, în condiţiile în care Sevilla ocupă locul 4 în La Liga, fiind la doar trei puncte de liderul Atletico Madrid, când mai sunt cinci etape de jucat.

Ce s-a scris despre Ianis Hagi?

*Sevilla insistă pentru transferul lui Ianis Hagi. Fiul legendarului Gheorghe Hagi a avut evoluţii excelente în acest sezon în tricoul scoşienilor de la Rangers, sub comanda lui Steven Gerrard.

*După un start al carierei, în care n-a fost constant, Ianis Hagi şi-a găsit stabilitatea în acest sezon, în care a reuşit 7 goluri şi 12 pase decisive în cele 42 de meciuri jucate în tricoul lui Rangers. Aceste cifre reprezintă biletele lui Ianis Hagi pentru La Liga, acolo unde ar putea evolua în sezonul viitor, la Sevilla.

*Deşi are jucători precum Papu Gomez sau Oliver Torres pe acelaşi post, clubul de pe „Ramon Sanchez Pizjuan“ ţinteşte transferuri de marcă pentru sezonul viitor, iar Ianis Hagi e una dintre ţinte.

Cifrele lui Ianis Hagi, în luna aprilie

*25 aprilie (Rangers - St. Johnstone 1-2): A jucat 67 de minute

*21 aprilie (St. Johnstone - Rangers 1-1): A jucat 78 de minute

*18 aprilie (Rangers - Celtic 2-0): A rămas pe bancă

*11 aprilie (Rangers - Hibernian 2-1): A jucat 19 minute

*4 aprilie (Rangers - Cove Rangers 4-0): A jucat 45 de minute

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite