Ianis a fost convocat din nou la naţionala U18: “Voi face totul pentru ca…”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis Hagi e liderul naţionalei U18
Ianis Hagi e liderul naţionalei U18

Reprezentativa Under 18 a României dispută azi, la Piteşti, pe stadionul ”Nicolae Dobrin”, de la ora 18:00, primul din cele două jocuri de pregătire în faţa selecţionatei similare a Suediei.

entru echipa naţională formată din jucători născuţi în anul 1998 va fi prima confruntare dupa ratarea calificării la Campionatul European U17 de anul acesta. De asemenea, România - Suedia va fi primul joc al lui Costel Enache pe banca reprezentativei U18.

“Aşteptările mele au fost depăşite în aceste zile de pregătire. Am găsit un colectiv unit. Am observat şi m-a impresionat cât de apropiaţi sunt aceşti jucători între ei şi cu câtă bucurie s-au reîntâlnit. Avem nevoie însă de rezultate, de calificări. Acestea sunt obiectivele oricărei echipe naţionale. Noi acum suntem la începutul pregătirilor. Sunt însa alte naţionale, Under 17 şi Under 19, care în scurt timp joacă meciuri oficiale. Le ţinem pumii strânşi!”, a declarat Costel Enache.

”Sunt onorat ca îmbrac din nou echipamentul tricolor. Avem de luat o revanşă şi mă simt obligat să arăt că în Anglia nu a fost decât un accident. Din eşec se învaţă, iar noi ştim ce am greşit. Ştiu ce înseamnă pentru România un duel cu Suedia. Toţi îşi aduc aminte de acel sfert de finală de la Mondiale. Voi face totul pentru ca eu şi toţi colegii mei, să depăşim acea performanţă”, a spus Ianis Hagi, căpitanul ”tricolorilor” U18, pentru site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal. 

“Mă bucur mult de revenirea la echipa naţională. Abia aştept să arătăm că valoarea noastră este cu totul alta faţă de ceea ce am arătat la Turul de Elită. Ne pregătim în fiecare zi pentru a ne vedea visul cu ochii. Am ratat calificarea la EURO, este adevărat, numai că fotbalul este un sport care îţi oferă o a doua şansă. Trebuie să muncim şi să profităm de ea!”, a punctat şi mijlocaşul Vlad Mihalcea. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite