Halep poate fi votată cea mai bună jucătoare a lunii martie: cu cine se bate în sondaj şi ce scrie WTA despre ea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fanii Simonei au ocazia de a-i oferi o nouă distincţie după o perioadă în care constănţeanca de 23 de ani le-a dat multe motive de bucurie.

Simona Halep a câştigat încrederea celor care au pus la îndoială forma ei extraordinară, iar în următoarea perioadă poate avea parte şi de un eveniment major în viaţa ei personală: nunta.

Până atunci, jucătoarea din România continuă să fie răsplătită de WTA pentru prestaţiile ei excelente în luna martie, atunci când a câştigat primul turneu Premier Mandatory din carieră, la Indian Wells.

După ce a fost nominalizată pentru „cea mai spectaculoasă lovitură a lunii“, acum Halep e o pretendentă şi la titlul de „cea mai bună jucătoare a lunii martie“. Ea se bate pentru această distincţie cu Serena Williams, în faţa căreia a pierdut, în semifinale, la Miami, şi cu Carla Suarez Navarro, adversară de care a trecut, în optimi, la Indian Wells.

Ce scrie WTA despre Halep?

„A avut un bilanţ de nouă victorii şi o înfrângere în martie şi a jucat unele dintre cele mai bune meciuri din cariera ei de până acum. A ajuns în finala de la Indian Wells, învingând în trei seturi Gavrilova, Lepchenko şi Carla Suarez Navarro. După ce a trecut, în semifinale, de Serena Williams, întrucât aceasta a abandonat, Halep a ajuns în finală, în faţa câştigătoarei din 2010, Jelena Jankovici. A pierdut primul set, însă a întors rezultatul pentru a cuceri trofeul. A fost deja al treilea turneu câştigat în 2015, dar primul de categoria Premier Mandatory. Halep a luat startul, la Miami, în încercarea de a deveni prima jucătoare care realizează dubla Indian Wells - Miami în ultimul deceniu, dar, din nou, a dat de Serena Williams în semifinale. De această dată, liderul mondial a fost apt fizic şi a eliminat-o pe jucătoarea din România“, a scris site-ul oficial WTA.

Când se va anunţa câştigătoarea?

Simona Halep poate fi votată aici de fanii ei pentru titlul de „cea mai bună jucătoare a lunii“. Ea deja a primit această distincţie în februarie, în timp ce, în ianuarie, câştigătoarea a fost Serena Williams.

Rezultatul sondajului pentru luna martie va fi anunţat, vineri, 10 aprilie, de WTA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite