Halep se pregăteşte de nuntă la 23 de ani: cine e alesul ei, când va avea loc evenimentul şi cine va fi naşul de cununie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

După un program extrem de încărcat, în primele trei luni ale anului, ocupanta locului 3 în lume ar fi început pregătirile pentru ceea ce va fi evenimentul monden al anului în România.

Simona Halep are un sezon formidabil până acum, cu 24 de victorii, doar două înfrângeri şi trei turnee câştigate din ianuarie până în martie. 

Acest parcurs i-a convins, inclusiv pe cei care nu prea aveau încredere în jucătoarea din România, că aceasta e noua stea a tenisului mondial.

În acest moment, constănţeanca de 23 de ani a luat o mică pauză, urmând să revină pe teren spre sfârşitul lunii aprilie. Potrivit cancan.ro, ea va folosi această perioadă nu doar pentru odihnă, ci şi pentru a pune la punct detalii despre un eveniment major din viaţa ei: nunta.

Potrivit apropiaţilor Simonei, aceasta şi Costa, fiul lui Teia Sponte, formează un cuplu de mai mult timp, iar acum au stabilit să-şi unească destinele după următorul mare turneu la care va participa Halep: Roland Garros. Open-ul francez se va desfăşura, între 24 mai şi 7 iunie, iar, în aceste condiţii, nunta ar urma să aibă loc, spre finalul lunii iunie sau la începutul lui iulie.

Naşul de cununie ar urma să fie Gheorghe Hagi, iar cavalerul de onoare, Ianis, fiul acestuia. „Regele“ a susţinut-o pe Simona în cariera ei, de când ea practica tenisul la nivel de juniori. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite