Halep, susţinută la greu de Nadia şi de Năstase: cum o vor încuraja cei doi şi ce mesaj i-a transmis fosta gimnastă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Participarea lui Halep la Indian Wells a fost, la un moment dat, pusă sub semnul întrebării, după ce vărul ei s-a sinucis în România. Constănţeanca de 23 de ani s-a hotărât să joace în California, iar acum va avea parte de o surpriză plăcută.

Simona Halep va juca în noaptea de duminică spre luni, în turul III, la Indian Wells, iar în cazul în care va câştiga al doilea meci disputat în cadrul turneului californian, ea va fi susţinută în următorul de joc de Nadia Comăneci şi de Ilie Năstase. 

Fosta mare gimnastă a dezvăluit pentru Dolce Sport, postul care transmite competiţia feminină la Indian Wells, că va merge în Statele Unite pentru a fi alături de Simona din tribune.

„Sper să o văd. Noi plecăm spre Moscova la un eveniment, deschiderea unui sediu SportAccord împreună cu Ilie Năstase şi câţiva campioni olimpici, iar de acolo plecăm spre Indian Wells. I-am ţinut pumnii Simonei Halep. Noi suntem alături de ea pentru că ştim ce înseamnă sportul de performanţă. Ştim ce înseamnă să ai o zi mai proastă. Noi o susţinem oricând, indiferent de rezultat“, a declarat Nadia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite