Halep, o supriză neplăcută: Ce a scris presa internaţională, după ce românca a părăsit US Open în primul tur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a dezamăgit în cele două turnee de Grand Slam la care a participat după triumful de la French Open. La Wimbledon a fost învinsă în turul III, iar la US Open în prima rundă.

Simona Halep a furnizat cea mai neplăcută surpriză din runda inaugurală la US Open 2018. Din postura de lider mondial, românca a fost învinsă de Kaia Kanepi (44 WTA), care deşi a atins sferturile în 2017 la Flushing Meadows, rămâne o sportivă de mâna a doua.

Acest eşec înregistrat de Halep a fost tratat pe larg în presa internaţională, iar Digi Sport a ales cele mai importante titluri după acest rezultat.

*Washington Post: Simona Halep a devenit prima tenismenă din istorie cotată drept cap de serie numarul 1 care e eliminată în runda inaugurală.

*BBC Sport: Înfrângere şocantă suferită de Simona Halep, care şi-a pierdut de cinci ori serviciul în meciul din prima rundă de la US Open cu Kaia Kanepi.

*L'Equipe: Primul meci de la US Open a adus eliminarea favoritei numărul 1. Simona a fost complet ieşită din joc în primul set, dar a fost aproape să revină în cel de-al doilea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite