Halep, salvată de Ţiriac: Cum se va implica omul de afaceri român în tratamentul pe care îl va urma Simona

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep suferă de o hernie de disc, iar prezenţa ei pe teren la Turneul Campioanelor (21-28 octombrie) e sub semnul întrebării.

Simona Halep a beneficiat în ultimii ani de sprijinul puternic al lui Ion Ţiriac, cea mai bună dovadă în acest sens fiind contractul pe care l-a semnat cu Nike, exclusiv datorită relaţiilor celui mai bogat român.

Acum, când liderul WTA se confruntă cu probleme medicale şi nu se ştie dacă va putea juca la Singapore, la Turneul Campioanelor, Ţiriac va veni, din nou, în ajutorul lui Halep. Informaţia a fost dezvăluită de Gabi Balint la Digi Sport, fostul fotbalist explicând că Simona va beneficia de cele mai bune condiţii de tratament.

Ce a spus Gabi Balint?

*Halep va merge la cel mai bun doctor, cel mai bun specialist din lume, pentru că îşi permite. Asta nu înseamnă că nu avem şi noi în România specialişti, dar ea va merge, cu siguranţă, la cel mai bun, la cea mai bună clinică. Eu aşa aş face în locul ei. La nivelul pe care îl are ea şi la ceea ce reprezintă...E normal ca ea să caute cea mai bună soluţie, ca să nu piardă timp. Aici trebuie să urmezi cel mai bun tratament.

*Ştim cu toţii cum se întâmplă cu un mare sportiv, atunci când se accidentează grav: întotdeauna e trimis imediat la cel mai bun medic, la cea mai bună clinică pentru o recuperare cât mai rapidă.

*Simona Halep va merge sigur în America, în Germania, eu ştiu...Ion Ţiriac sigur se va implica în această poveste, la cunoştinţele pe care le are. Eu aşa văd, trebuie să ceri mai multe păreri, să vezi care e cea mai bună soluţie de urmat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite