Halep la Roma: Simona şi-a aflat adversara din semifinale. Cele două s-au mai întâlnit de nouă ori până acum

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a ajuns în semifinalele turneului de la Roma după ce a învins-o azi categoric pe conaţionala sa, Alexandra Dulgheru, scor 6-1,  6-0.

Pentru finală, Halep va evolua împotriva Carlei Suarez Navarro. Meciul se va disputa mâine, organizatorii urmând să anunţe ora de start. Navarro, locul 10 WTA, a trecut în sferturile de finală de Petra Kvitova, locul 4 WTA, scor 6-3, 6-2. Halep şi Navarro s-au mai întîlnit de nouă ori până acum. Românca s-a impus de cinci ori, iar Navarro de patru.

În martie, Simona Halep, locul 3 WTA şi a treia favorită atunci, a învins-o, cu scorul de 5-7, 6-1, 6-1, pe Carla Suarez Navarro, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 12, în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, aceasta fiind ultima partidă dintre ele. Totuşi, jucătoarea din Constanţa a pierdut toate cele trei meciuri disputate anterior cu Suarez Navarro pe zgură, aceeaşi suprafaţă ca la Roma. În 2010, în turul I al turneului de la Barcelona, spaniola a câştigat cu 6-4, 3-6, 6-3, apoi în sferturile de finală ale aceluiaşi turneu, ediţia din 2012, cu 6-4, 6-1. Ultimul lor meci pe zgură a fost în turul întâi la Roland Garros, în 2013, când Suarez Navarro s-a impus cu 3-6, 6-2, 6-2. 

Calificarea în semifinale la Roma este recompensată cu 99.870 de euro şi 350 de puncte WTA. Simona Halep şi-a egalat, astfel, cea mai bună performanţă la competiţie italiană, calificarea în penultimul act al turneului, la ediţia din 2013, când a fost eliminată în această fază de Serena Williams.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite